Bestel gratis raamstickers van VLAM

VLAM start met de gloednieuwe communicatiecampagne ‘Word ook een gever’! De campagne toont dat wie bloemen of planten schenkt hier evenveel genot van ervaart als de ontvanger. Zo wil VLAM mensen aansporen meer bloemen en planten cadeau te geven. 

Om de campagne bekend te maken, heeft VLAM illustratieve raamstickers ontwikkeld om elke bloemenfeestdag te vieren in uw etalage.

Wenst u deze 10 raamstickers te gebruiken voor uw etalage? Bestel ze dan via ons voor 2/2 (mail naar bestel@euroflor.be). Het stickerpakket kan u voor Valentijn bij ons ophalen.

Aanpassing verzendkosten benodigdheden

Vanaf 1 januari 2023 zijn de verzendkosten binnen België van benodigdheden € 8,50 voor orders kleiner dan € 100. Vanaf € 100 is de levering gratis. Voor buitenlandse verzendingen is het francobedrag € 125. Voor kleinere zendingen zijn de verzendkosten € 17 vanaf 2023.

Nieuw

Metal frame driehoek (beschikbaar in 2 hoogtes : 45cm en 65cm)

 

 Bio

 Alle Bio-producten van Oasis hebben dezelfde prijs als de klassieke variant met de groene kleur.

 Kies jij voortaan bio?

 

Nieuwe openingsuren vanaf 15 augustus 2022

Lees meer...

 

Nog geen account voor onze webshop?

Vraag er één aan (enkel voor wie professioneel met bloemen werkt)

Bestellingen van benodigdheden die ons bereiken voor 12u, worden nog dezelfde dag verstuurd en worden in 99% van de gevallen de eerstvolgende werkdag bij u afgeleverd door Bpost (in België). ook op zaterdag! Levering in België is gratis vanaf € 100 excl. btw. Voor kleinere aankopen betaalt u € 7,50 verzendkosten (vanaf 2023 : € 8,50)

Voor Europese bestemmingen is het francobedrag € 125 en zijn de verzendkosten voor kleine aankopen € 15 (vanaf 2023 : 17). De leveringstermijn is 3 tot 5 dagen.

Nieuw

Gouden cirkel 220cm en 250cm en boog (wit of goud) 220cm

 

Onze nieuwste producten per maand januari - februari - maart - april - mei - juni - juli